Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Από την ορεινή Φλώρινα στην πεδινή ΛΑΕΔ ο Α/ΓΕΣ για ευχές. Εικόνες

Αεικίνητος ήταν ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντγος Αλκιβιάδης Στεφανής τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. Σε φυλάκιο της απομακρυσμένης Φλώρινας βρέθηκε  για ευχές και προσωπική επαφή με τα Στελέχη του Στρατού Ξηράς, αλλά και στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα για ευχές με τους μικρούς ανθρώπους και τους γονείς τους. Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του Στρατού Ξηράς, που υπηρετεί
στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Στην εκδήλωση, παρέστη ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, όπου αντάλλαξε ευχές με τους γονείς και τα τέκνα που συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή.


Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε το Φυλάκιο «ΒΡΟΝΤΕΡΟΥ», του Δήμου Πρεσπών Φλώρινας, που ανήκει στην Περιοχή Ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (9η Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ – «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ»).

Ο Αρχηγός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του :
– Συνομίλησε με το προσωπικό.
– Αντάλλαξε ευχές με την ευκαιρία των Εορτών.
– Εξήρε το υψηλό ηθικό της φρουράς του Φυλακίου, η οποία με υπερηφάνεια εκτελεί την υπηρεσία της, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Δημαγωγοί και δάνεια…, του Γιώργου Αρκουλή
Άγγελος χωρίς «φτερά»…, του Γιώργου Αρκουλή
Ομιλούμε ελληνικά;, του Αλέξανδρου Μπέμπη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.