Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Υγεία

Απολύτως επιτυχής η εκδήλωση «Movember, ένα κίνημα γένους αρσενικού» στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα

Spread the love
  • 17
    Shares

Επιστημονική Εκδήλωση στο Πλαίσιο της Συνεργασίας με την Εταιρεία ΑΚΟΣ στη ΛΑΕΔ

Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε επιστημονική εκδήλωση με την ονομασία «Movember, ένα κίνημα γένους αρσενικού», στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), στην Αθήνα.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση, εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που συνδιοργανώνει ο Στρατός Ξηράς με τη Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Εταιρεία «ΑΚΟΣ: Θεραπεία σώματος και ψυχής», στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας. Η εκδήλωση αποσκοπούσε στην ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης στους άνδρες, οι οποίοι καλούνται να θέσουν ως προτεραιότητα την προάσπιση της υγείας τους, εγκαταλείποντας τις βλαβερές συνήθειες και υιοθετώντας έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Η εκδήλωση, στην οποία ομιλητές ήταν έγκριτοι Έλληνες επιστήμονες και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι, περιλάμβανε εκτός από παρουσιάσεις και συζήτηση με το κοινό.

Οι δράσεις συνεργασίας με φορείς υγείας, θα συνεχιστούν αμείωτα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους Μέριμνας Προσωπικού, με στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού μας, σε θέματα που αφορούν στην προστασία του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας του.

 

  • 17
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Ένα πρωί σε μια γωνία στην Κοκκινιά-17/8/1944- Η αιματηρή ιστορία και ο Σταύρος Ξαρχάκος
Μιχάλης Αρφαράς: ο Καθηγητής και Δ/ντής Χαρακτικής της ΑΣΚΤ μιλά για την επιμονή του να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η πρότυπη Σχολή της Αθήνας
Π. Γερουλάνος: “Θα είμαστε στον β’ γύρο και θα κάνουμε την ανατροπή”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.