Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Αναστάσιος Λαουδίκος: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο γιατί έχει όραμα, πίστη, αγάπη, υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα, σεβασμό σε αξίες”

«Ένας δια βίου αθλητής, με παγκόσμια μετάλλια που αποδεικνύουν το πείσμα αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό, με μεγάλη κοινωνική προσφορά, και με όραμα την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους στους νέους ανθρώπους θα είναι μαζί μας στην επόμενη θητεία.

Αναστάσιε Λαουδίκο σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Συντάσσομαι στο πλευρό του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, γιατί έχει Όραμα, Πίστη, Αγάπη, Υπευθυνότητα, Αποφασιστικότητα με σεβασμό και αξίες για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του Τόπου μας».

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Λαουδίκος

▸ Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1977. Είναι απόφοιτος Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου -ΤΕΦΑ Αθηνών με αθλητική υποτροφία. Αθλητικές Επιστήμες: Κλασσικός Αθλητισμός. Είναι Απόφοιτος Σχολής Αθλητικής Διατροφολογίας – Φυσικοθεραπείας στον τομέα της προπονητικής για την Ανάπτυξη του Επαγγελματικού Πρωταθλητισμού. Είναι Απόφοιτος της Σχολής Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού. Επίσης είναι Πρωταθλητής Ελλάδος στο Ακόντιο, Χρυσός Βαλκανιονίκης, Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής καθώς έχει διακριθεί σε πολλούς εγχώριους και Διεθνείς αγώνες. Από το 2008-2018 εργάστηκε ως Προπονητής σε Αθλητικό Σωματείο Στίβου (Ένωση Καζωνης – Κάλυμνος 2000).

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #AnastasiosLaoudikos

 

SHARE
RELATED POSTS
Η μαθητική διαρροή από το Γυμνάσιο στην Α΄Λυκείου κατά Νομό, του Γιάννη Καραγιάννη
llll.png
7 χρόνια από τον εμπρησμό της Marfin, του Νίκου Βασιλειάδη
Για τον Πατέρα, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.