Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Αμαλία Κρόνγκου: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο γιατί το στοίχημα είναι η συνεργασία”

«Με χαρά υποδέχομαι στην αυτοδιοικητική οικογένεια μας, την πατριωτική συμμετοχή της εκπροσώπου των αδελφών Βορειοηπειρωτών, Αμαλίας Κρόνγκου. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην επόμενη θητεία με την λαμπρή και δυναμική παρουσία της.
Amalia Krongou σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸«Το στοίχημα του μέλλοντος είναι στη συνεργασία. Για αυτό συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” με τον Φώτη Χατζηδιάκο.
Όλη η Νέα Γενιά -μαζί- για την Ρόδο μας.

Με εκτίμηση,
Αμαλία Κρόνγκου

▸Βιογραφικό
Αμαλία Κρόνγκου του Στεφάν και της Λίλιαννας. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε όλα τα σχολικά έτη στην Ιαλυσό και την Κρεμαστή Ρόδου, ασχολήθηκε με τις ξενοδοχειακές σπουδές. Έχει εργαστεί σε πολλές από τις κύριες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού όπως το Casino “Grande Albergo Delle Rose” και την αλυσίδα των Atlantica hotels . Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό και τα κοινά . Υπήρξε αρχηγός ομάδας μπάσκετ αγαπά τον στίβο και το CrossFit. Γνωρίζει την Ρόδο και την ιστορία της και λατρεύει τους περιπάτους στα βουνά και τις ακρογιαλιές της. Ήρθε στο νησί στην ηλικία των τριών ετών ως πολιτικός μετανάστης και δεν θα άλλαζε με τίποτα αυτόν εδώ τον τόπο. Είναι η Αντιπρόεδρος του συλλόγου «Αναγέννηση» Βορειοηπειρωτών Ρόδου» και της νεολαίας του ένας σύλλογος που προσπαθεί να κρατήσει ζωντανά τα ήθη και τις παραδόσεις.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019#FotisChatzidiakos #AmaliaKrongou

 

SHARE
RELATED POSTS
Aδελφοποίηση των Συλλόγων “Το Φουντουκλί” & “Pro Loco του Καστέλο Μολίνα της Κοιλάδας Φιέμμε” με τα Γ.A.K. Ρόδου
Η επικίνδυνη ελαφρότητα της τηλεοπτικής μας Δημοκρατίας, του Γιάννη Σιδέρη
Ναυμαχία στο Ελλάς Βέγκας, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.