Ανοιχτή πόρτα Πρόσωπα - Αφιερώματα

Αλκιβιάδης Στεφανής: ο Άνθρωπος που άκουσε τις “φωνές” των Σπάνιων Παθήσεων, της Ματίνας Δεληβού

Spread the love

Η Ματίνα Δεληβού πάσχει από την μετάλλαξη δύο γονιδίων, μοναδική πάθηση στον πλανήτη με την δική της μορφή και εξέλιξη. Με την συμβολή του Στρατού Ξηράς πέτυχε τον στόχο της να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου υπενθυμίζοντας σε όλους μας, ότι τα ανθρώπινα όρια υπάρχουν μόνο και μόνο για να ξεπερνιούνται. Περισσότερα εδώ. 

Μεγάλο πράγμα ο άνθρωπος να ΄χει τιμή και μπέσα, να ξεχειλίζει ανθρωπιά από την ψυχή του μέσα! Αυτά τα λόγια περιγράφουν κυριολεκτικά έναν πραγματικό ΑΝΘΡΩΠΟ τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για ακόμα μία φορά.

Κύριε Αλκιβιάδη Στεφανή,

Αφορμή της γνωριμίας μας μια ευχαριστήρια επιστολή που σας έστειλα θέλοντας να σας ενημερώσω για την βοήθεια που δέχτηκα από τον στρατό για την μεταφορά υλικών για έφηβο με σπάνια πάθηση (ΑμεΑ) εδώ στο Λιτόχωρο, αλλά και συγχρόνως σας εξήγησα για τον καθαρό και ιερό αγώνα που κάνω για τις σπάνιες παθήσεις. Ένιωσα συγκίνηση και μεγάλη τιμή όταν με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο σας για να μου πουν ότι θέλετε να μιλήσετε μαζί μου, συγχρόνως ένιωσα και άγχος (δεν μιλάω και κάθε μέρα με Αρχηγούς), και όμως εσείς το καταλάβατε και μου μιλήσατε τόσο απλά τόσο ανθρώπινα που πραγματικά ένιωσα σαν να σας γνώριζα από παλιά .

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν και συνεχίζετε να είστε δίπλα μου στον καθαρό και έντιμο αγώνα για τις σπάνιες παθήσεις. Από την πρώτη φορά που μιλήσαμε τηλεφωνικώς, με την απλότητα σας και την ανθρωπιά σας με κάνατε να νοιώσω ασφάλεια και ότι μπορώ να σας εμπιστευτώ. Όντως, αυτό μου το δείξατε με πράξεις και δεν μείνατε στα λόγια. Με το προσωπικό σας ενδιαφέρον κατάφερα να κάνω ένα από τα όνειρά μου πραγματικότητα αλλά και ταυτόχρονα να ακουστεί η φωνή μας, οι φωνές των σπάνιων ασθενών, από το ψηλότερο σημείο της Ελλάδος τον Όλυμπο. Καταφέραμε να περάσουμε μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας για όλους τους σπάνιους ασθενείς και όχι μόνο. Για όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι τα όρια υπάρχουν για να ξεπερνιούνται.

Είστε ένας άνθρωπος άξιος θαυμασμού! Ένας άνθρωπος που του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Είστε ένας από τους δασκάλους μου σε αυτό το σχολείο της ζωής που συνεχίζω να φοιτώ. Εύχομαι ο Θεός να σας δίνει υγεία και δύναμη για να συνεχίζεται να είστε αυτός που είστε!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
1557482_10151909930297844_2092844726_n.jpg
Η αισιοδοξία της ρήξης, του Μανώλη Δημελλά
Κλίμα ανατροπής και στις Κυκλάδες “σαρώνει” ο Μανώλης Γλυνός
Μαρλένα Σκουλά-Περιφεράκη + 1933-2021

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.