Εγγραφείτε στο Newsletter

5 άσσοι για την πόρτα

10/08
2017
14:00

Γιατί παχαίνει τις γυναίκες το κακό σεξ;, της Μαρίνας Μόσχα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

*Η Μαρίνα Μόσχα είναι Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια

στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας

[www.askitis.gr]    

 

 

carton-figure-2553981_960_720.png

 

 

 

  Μία γυναίκα δεν παχαίνει μόνο επειδή τρώει περισσότερο από όσο πρέπει ή επειδή μπορεί να αντιμετωπίζει ορμονικές διαταραχές. Το κακό σεξ είναι επίσης ένας παράγοντας που την σπρώχνει στο να χορτάσει την απόλαυση που δεν παίρνει σεξουαλικά στο …ψυγείο!

 

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, ερευνητές μελέτησαν τα στοιχεία από την εφαρμογή «Whisper», μία εφαρμογή όπου οι γυναίκες ανταλλάσσουν μυστικές σκέψεις τους.

 

Οι ερευνητές κατέληξαν ότι:

 

Όσες γυναίκες δεν απολαμβάνουν το σεξ παραδέχτηκαν πως εφόσον ο σύντροφός τους δεν μπορεί να τις ικανοποιήσει σεξουαλικά, εκείνες τον …απατούν φαντασιωσικά μέσω της …γεύσης, αφού στο μυαλό τους δεν έχουν κάποιον άλλον άνδρα αλλά …λιπαρά φαγητά!

 

Αντίθετα, οι άνδρες φαίνεται να έχουν στο μυαλό τους την ανάγκη της επιβεβαίωσης και της εικόνας του "καλού εραστή" σκεπτόμενοι κάποιες φορές σκηνές από ταινίες πορνό!

 

Χαρακτηριστικά, αναφέρεται στην εφημερίδα: «Όταν το σεξ είναι καλό, ο εγκέφαλος της γυναίκας πλημμυρίζει από ευχαρίστηση και συγκεκριμένα από τις ορμόνες της ικανοποίησης».

 

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα με μία Γερμανίδα, κάποιες γυναίκες, κατά τη διάρκεια του σεξ, σκέφτονται τα... κουλούρια, προκειμένου να έρθουν πιο γρήγορα σε οργασμό! Άλλες, δε, προτιμούν τις γάτες τους, το δονητή τους ή απλά... άλλους παρτενέρ.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια