Εγγραφείτε στο Newsletter

5 άσσοι για την πόρτα

25/09
2017
07:14

Γκλέν Γκλόουζ: η "κυνηγός" των σκύλων της Δαλματίας, προστάτιδα των Πανθήρων της Υφηλίου

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CLOSE.jpg

 

 

Μπορεί στα 101 σκυλιά της Δαλματίας το σενάριο να ήθελε την έξοχη ηθοποιό Γκλέν Γκλοουζ να αποζητά τη γούνα των σκύλων για πανωφόρι, στην πραγματικότητα η ευαίσθητη ηθοποιός είναι ισχυρά φιλόζωη όχι μόνο για σκύλους και γάτες αλλά και για τους πάνθηρες της υφηλίου, τις Μεγάλες Γάτες όπως η ίδια αποκαλεί.

 

Μικρούλα, οι παππούδες της πήγαν την Γκλεν Κλόουζ βόλτα στον ζωολογικό κήπο στο Μπρονξ. Στο μυαλουδάκι της, ήταν «μια χώρα της φαντασίας». Έτσι γεννήθηκε η αγάπη της για τις μεγάλες γάτες, τα μεγάλα αιλουροειδή του κόσμου μας. Έτσι κατέληξε η 70χρονη σταρ του «Sunset Boulevard» να είναι συμπρόεδρος της οργάνωσης «Panthera's Conservation Council» που προσπαθεί για την επιβίωση των 40 μεγάλων αιλουροειδών του πλανήτη, της τίγρης, του πάνθηρα, του κούγκαρ, της τσίτα και όλων των άλλων.

 

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τις μεγάλες γάτες είναι ο ανθρώπινος πληθυσμός» δήλωσε η Κλόουζ στην «Page Six». «Αυτό που πρέπει να υπολογίσουν οι φυσιογνώστες και οι οικολόγοι είναι, δεδομένου πως ο ανθρώπινος πληθυσμός θα συνεχίσει να αυξάνεται - και θα συνεχίσει να αυξάνεται -, πώς θα συνυπάρχουν αυτοί οι δύο πληθυσμοί; Γιατί, προφανώς, τα αιλουροειδή είναι ο ευάλωτος πληθυσμός», είπε.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ατύχημα το λέτε εσείς;, του Κωστή Α. Μακρή
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια